Sparkling Stars: stralend zelfvertrouwen

"Sparkling Stars - stralend Zelfvertrouwen" 

Diep verscholen in de betoverende wereld van praktijk 'Feeëriek' ontvouwt zich iets bijzonders.
Een magische training die de kracht heeft om kinderen te transformeren, om hen te omringen met een onwankelbaar gevoel van zelfvertrouwen en hun innerlijke ster te laten stralen. 

Stel je eens voor... een wereld waarin elk kind vol vertrouwen opgroeit, waarin ze geloven in hun eigen kunnen en hun unieke kwaliteiten omarmen. Een wereld waarin ze zichzelf kunnen zijn, zonder de last van onzekerheid en twijfel. Dat is precies wat we nastreven in de betoverende omgeving van 'Feeëriek'. 

Deze vijfdaagse training speelt zich af in de magische sfeer van 'Feeëriek', maar het belangrijkste is dat het niet stopt na deze dagen alleen. Gedurende de hele trainingsperiode worden kinderen uitgenodigd om aan opdrachten en activiteiten te werken tijdens de tussenliggende dagen. Op die manier kunnen ze de lessen en inzichten die ze tijdens de themadagen hebben opgedaan verder integreren in hun leven. Maar weet je wat het geheim is van een succesvolle zelfvertrouwentraining? De betrokkenheid van ouders. Jullie, als ouders, spelen een onmisbare rol in het ondersteunen en versterken van het zelfvertrouwen van jullie kinderen. Daarom is het van groot belang dat jullie je volledig inzetten en samenwerken gedurende de hele training. Samen creëren we een betoverende omgeving waarin deze prachtige kinderen kunnen gedijen en groeien. 

Op de eerste dag van de training leren de kinderen bewustwording en zelfbewustzijn. In de magische sfeer van 'Feeëriek' ontdekken ze de kracht van hun gedachten en gevoelens, en hoe ze zichzelf beter kunnen begrijpen. Samen met hun ouders voeren ze betoverende activiteiten uit om hun bewustzijn te vergroten en hun zelfbewustzijn te versterken. 

Op dag twee duiken we dieper in positieve zelfbeeldvorming en zelfacceptatie. Met de betoverende krachten van 'Feeëriek' gaan de kinderen samen met hun ouders aan de slag met opdrachten en oefeningen die hen helpen om hun eigen waarde en unieke kwaliteiten te erkennen en te omarmen. Ouders worden aangemoedigd om betoverende woorden van positieve feedback en waardering te geven aan hun kinderen, zodat ze een sterk en stralend zelfbeeld ontwikkelen. 

Op dag drie is het tijd voor emotieregulatie en zelfzorg. Kinderen worden in 'Feeëriek' begeleid om de betoverende kunst van emotieregulatie te ontdekken en zelfzorg te omarmen. Samen met hun ouders leren ze magische technieken om hun emoties te herkennen en op een gezonde manier te uiten. Ze ontdekken dat zelfzorg geen toverspreuk is, maar een essentiële gewoonte om goed voor zichzelf te zorgen en veerkrachtig te zijn. 

Op dag vier staat sociale vaardigheden en positieve interacties centraal. In de betoverende omgeving van 'Feeëriek' leren kinderen de kracht van vriendelijkheid, respect en empathie kennen. Ze ontdekken hoe ze betekenisvolle connecties kunnen opbouwen, anderen kunnen ondersteunen en hun eigen stem op een assertieve en respectvolle manier kunnen laten horen. Ouders spelen een belangrijke rol als tovergidsen, die hen begeleiden bij het ontwikkelen van deze waardevolle sociale vaardigheden. 

En dan, op de vijfde dag van de training, breekt een bijzonder moment aan. De kinderen worden uitgenodigd om samen met hun ouders de sprong te wagen naar een wereld vol doelen, een positieve mindset en veerkracht. Ze leren dat ze zelf de regisseurs van hun toekomst zijn, en dat ze hun eigen lot kunnen vormgeven door doelen te stellen en actie te ondernemen. Met de magie van 'Feeëriek' ontdekken ze hoe ze tegenslagen kunnen overwinnen met veerkracht en doorzettingsvermogen. 

Maar de ware magie van "Sparkling Stars" zit in de betoverende samenwerking tussen kinderen, ouders en 'Feeëriek'. Want alleen samen kunnen we deze prachtige kinderen helpen hun volle potentieel te bereiken. Met de liefdevolle steun en volle overgave van ouders, en mezelf, zullen deze stralende sterren zichzelf ontdekken en de wereld om hen heen verlichten. Dus, laat je betoveren door de kracht van zelfvertrouwen. Ontdek de magie die in elk kind schuilt en help hen hun innerlijke ster te laten stralen. Samen creëren we een wereld waarin zelfvertrouwen de weg wijst naar een toekomst vol groei, succes en betoverende mogelijkheden. 

Welkom in de wonderlijke wereld van "Sparkling Stars - Stralend Zelfvertrouwen" bij 'Feeëriek'. 

Laat de magie beginnen!

Data:
*  Donderdag 3 augustus 20.30u kort online moment met de ouders
* 7/8/10 augustus 9.30 - 15.30u (dag 1+2+3)
* 21/22 augustus 9.30 - 15.30u   (dag 4+5)
==> Dit is om de aangeleerde technieken te leren gebruiken en toe te passen
* Woensdag 23 augustus/Donderdag 24 augustus vanaf 20.00u online oudercontact

Prijs:
* 225 euro

Leeftijd:
* 8-12 jaar

Belangrijk:
* De inschrijving is pas definitief na het betalen van de inschrijving.
* Minstens 4 maximum 8 deelnemers

Inbegrepen in de prijs:
* knutselmaterialen
* drinken
* 10-uurtje en 2uurtje
(Lunch zelf mee te brengen)

Vul hieronder het google forms in voor Sparkling Stars en dan krijg je spoedig alle info voor de definitieve inschrijving toegestuurd.